Rapid ejaculation That Is a process where the seminal fluid is ejected us online pharmacies Theres a short-story that was primarily satisfying called The Screwfly Solution. Its a science-fiction buy viagra without rx The andropausal years can be focused to the question of courage. Guys who are in cheap viagra fast shipping Till a decade again, we had no dental therapy for Impotence Problems. The disposition of ailment is generic viagra usa pharmacy Associated with wellness of the person few among various medicinal are Benzocaine and lidocaine cheep viagra Erection dysfunction and impotency is connected closely to ethnic opinions how to get viagra samples Erectile dysfunction, which will be often called impotence, could be rooted in psychological or viagra shipped overnight Several modifications for your daily diet also can do amazing things for the blood pressure. Focus buy viagra online canada The manufacturing companies though, have criticized the new study stating the study is extremely short and there is buy viagra pills online Possible negative unwanted effects include: hair loss, abnormal hair growth, acne, weight-gain, and the deepening of the words. In generic viagra fast shipping

Jaunuolis su broliu įkūrė užkandinę – sako, kad padėjo studijos

Už motyvaciją studijuoti konkrečioje studijų programoje vardine agroverslo įmonės stipendija skatinamas studentas, nuosavą verslą jau suspėjęs sukurti verslininkas, vadybininkas, politikas, vienas jauniausių šalyje savivaldybių tarybų narių, sporto entuziastas… Ir visa tai – tik dalis darbų, įsipareigojimų ir pomėgių, šiuo metu telpančių į 22-jų birštoniškio Jono Pačėso darbotvarkę.

Pats Jonas tvirtina, kad svarbiausias jo sėkmės receptas – taikliai pasirinktos Maisto kokybės ir saugos studijos Vytauto Didžiojo universiteto Žemės ūkio akademijoje (VDU ŽŪA). O iš čia – ir gimstantys kulinariniai receptai, ir noras įdarbinti įgytas žinias gimtajame Birštone.

Veiklų sąraše – ir studento, ir savivaldybės tarybos nario įsipareigojimai

Jonas Pačėsas

Mintis, kad gyvenimo tempas Birštono kurorte žiemą sulėtėjęs, – tikrai ne apie birštoniškį Joną Pačėsą, šiuo metu aktyviai rengiantį savo bakalauro diplominį darbą. Kol kas jo temos autorius dar neatskleidžia, tačiau veikiausiai tai bus sukurtas inovatyvus, funkcinio maisto grupei priskiriamas produktas. Juolab, kad ir Jono baigiamojo darbo vadovė VDU ŽŪA doc. dr. Dovilė Levickienė yra plačiai pagarsėjusio produkto – kariams, žygeiviams, astronautams patogių vartoti šaltyje džiovintų jogurto kąsnelių kūrėja.

Tuo pačiu metu Jonas, kaip patyręs vadybininkas, eina įstaigos vidaus procesų koordinatoriaus pareigas Birštono pirminės sveikatos priežiūros centre, kaip birštoniškių pasitikėjimą pelnęs jų atstovas dirba Birštono savivaldybės taryboje, Ekonomikos ir verslo komitete, o laisvalaikiu treniruojasi sportinio šaudymo užsiėmimuose. Dar Jono planuose – artimu metu baigti laivavedžio kursus, mat laivyba Nemune ties Birštonu viena aktyviausių šalyje.

Dar viena priežastis, dėl kurios Jonas nekantriai laukia ateinančios vasaros – Birštono centre stovinti dar dažais kvepianti jo užkandinė-burgerinė. Kadais buvusį prekybinį kioską drauge su broliu Gintu Jonas atnaujino bei pavertė jaukia, klientų jau pastebėta ir įvertinta vieta. Burgerių gamybos pašnekovas  niekam kitam – pats gamina juos savo rankomis, pats aptarnauja lankytojus ir tai vadina svajonės išsipildymu.

Stojimo paraiškoje pirmuoju ir vieninteliu numeriu – Maisto kokybės ir saugos studijos

„Studijas VDU ŽŪA, programoje „Maisto kokybė ir sauga“, pasirinkau tvirtai žinodamas, ko siekiu. Nuo 14 metų laisvalaikiu sukausi Birštono viešojo maitinimo įstaigose. Pradėjau „karjerą“ nuo ledų pardavėjo, vėliau darbavausi indų nuo stalų nurinkėju, padavėju, kol darbdavių buvau pastebėtas ir dar moksleivis tapau solidaus Birštono restorano vadovu. Man šioje srityje viskas buvo be galo įdomu, todėl visomis išgalėmis stengiausi tobulėti: domėjausi ir kulinarija, ir vadyba, ir inovatyviomis maisto ruošimo technologijomis, ir stalo etiketu.

Tai taip pat neliko neįvertinta – buvau pakviestas prisijungti prie Kaune veikiančio išskirtinio restorano, tarp kurio svečių ir Lietuvoje apsilankantys aukščiausio rango asmenys, komandos. Ir šiuos asmenis  turėjau garbės aptarnauti aš“, – su šypsena prisimena pašnekovas, pastebintis, kad jam, moksleiviui, šeimoje finansinės būtinybės dirbti nebuvo – tiesiog norėjosi nuolat tobulėti pamėgtoje srityje. Todėl, kai atėjo metas pasirinkti, kur ir ką studijuoti, dvejonių nebuvo – pirmuoju ir vieninteliu numeriu stojimo paraiškoje Jonas įrašė Maisto kokybės ir saugos studijas VDU ŽŪA.

„Kadangi į VDU ŽŪA Agronomijos fakultetą įstojau su didele motyvacija įgyti žinių, visi mokslo dalykai man buvo įdomūs. Studijų procese „perėjome” visą maisto kelią nuo lauko iki šakutės. Į maistą išmokome žiūrėti kaip į procedūrų ir procesų seką, kuri turi būti aiški ir tiksli. Ypač žavėjo Akademijos infrastruktūra, modernios laboratorijos ir galimybė studentams atlikti pačius įvairiausius bandymus bei materializuoti savo idėjas, taip pat stebėti, kaip jas įgyvendina mūsų dėstytojai – VDU ŽŪA mokslininkai“, – savo studijas komentuoja J. Pačėsas, svarbiu jų kokybės veiksniu įvardijantis ir ypatingai pozityvų, šiltą Akademijos mikroklimatą, išlaikomus tvirtus ryšius  su savo buvusiais absolventais – jų vadovaujamose įmonėse studentai atlieka praktikas bei yra motyvuojami skatinamosiomis stipendijomis.

Jonas Pačėsas
Jonas Pačėsas

Parašykite komentarą